SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Maraaya

koncert

Marjetka Vovk in Raay, Sloveniji poznana kot Maraaya, sta ena najprepoznavnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev. Letos praznujeta 20 let skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja s prvo koncertno turnejo. V okviru turneje "20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let" bosta poslušalce očarala z uspešnicami, kot so: Drevo, Življenje, Nebesa, 1000 let, Le ob tebi, Sva, Zdaj pa greš in še mnogimi drugimi. Vsaka izmed njih je pustila svoj pečat na njuni glasbeni poti skozi leta in s svojim globokim sporočilom navdušila marsikoga.

Marjetka in Raay bosta odprla svoje srce in delila zgodbe, ki so zaznamovale njuno 20-letno pot in zgodbe, zaradi katerih so nastale te pesmi. Občinstvo bo imelo privilegij prvič slišati pesmi, ki bodo na radijskih valovih zaživele šele čez leto ali dve. "To je priložnost, da skozi glasbo z najinimi poslušalci deliva čarobne trenutke, ki so zaznamovali najino skupno življenje in jih preko glasbe popeljeva skozi vrtiljak čustev," ponosno dodata.

Z izborom "butičnih" dvoran in lokacij po vsej Sloveniji dokazujeta, da želita ljudem pričarati pristno in intimno izkušnjo. Pravita, da lahko tako od bližje začutita energijo svojih zvestih poslušalcev.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja," poudarjata Marjetka in Raay.

 

 

Foto


Maraaya
Koledar dogodkov
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 21 20:00
Veveriček posebne sorte
Park Sonce Lucija
Avg 30 20:30
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran