SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Prismojeni profesorji bluesa

predstavitev plošče PRISMOJENI?

GLASILKA D.O.O.

*Koncert je iz Kina Šiška prestavljen na letni oder SiTi Teatra. Že kupljene vstopnice za Kino Šiška veljajo za ta dogodek in jih ni potrebno zamenjati.*

Če ste se želeli sprehoditi in uživati v mirnem ljubljanskem večeru, so vam Prismojeni profesorji bluesa zanesljivo že prekrižali načrte s svojo neprekinjeno turnejo, ki traja vse od leta 2014.

Potem pa je prišel Covid-19 ter načrte prekrižal Prismojencem. Koncert ob izidu plošče PRISMOJENI? v Kinu Šiška so morali fantje trikrat prestaviti. Z rastočim obupom so čakali na svoj trenutek slave pod žarometi. In ga po dolgem letu in pol le dočakali! V četrto gre rado, pravijo. Koncert bo na letnem odru SiTi Teatra. Prizorišče ima streho, zato se nam dežja ni bati, koncert pa bo stoječ, da bomo lahko divje plesali. Skratka, koncert kot se šika!

Prismojeni profesorji bluesa so že neštetokrat dokazali, da več kot odlično poznajo sestavine recepta tako dobre glasbe, ki jo odlikuje virtuozno obvladovanje inštrumentov, kot koncertnih šusov, ki kar kipijo od nebrzdane energije. Od leta 2008/2009, odkar skupaj ustvarjajo navdušujoče zvočne kreacije, jih je slovenski glasbeni svet lahko dodobra spoznal. Pečat so pustili tudi na uspešnem tromesečnem gostovanju v ZDA in številnih koncertih po Evropi. Posneli so dvojno koncertno ploščo iz Križank ter tri studijske plošče. Svojo zadnjo, prvo v slovenščini, naslovljeno PRISMOJENI? (2020), bodo v SiTi Teatru premierno predstavili v celoti. Manjkali pa ne bodo niti starejši komadi, bistroumne priredbe ter in še kakšen cukrček.

Predprodaja: 13eur

Na dan koncerta: 15eur

*Ob nakupu vstopnic ne veljajo redni popusti SiTi Teatra, prav tako ni mogoče unovčiti Darilnih ali abonentskih vstopnic.*

Foto


Prismojeni profesorji bluesa
Prismojeni profesorji bluesa

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran