SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Terry Oldfield & Soraya

koncert

Terry in Soraya pravita: "Na izviren način deliva pesmi in glasbo za mir na koncertih in drugih dogodkih. Rada imava starodavne mantre vseh kultur, njihov čarobni zvokovni jezik vtkeva v najino glasbo in spodbujava poslušalce k sodelovanju."

Terry Oldfield ima za sabo dolgo in uspešno kariero skladatelja in glasbenika, delal je za BBC in kot samostojen umetnik. Poznan je predvsem po svoji "čarobni" flavti in skladbah v katere je vključeval zvoke narave. Dvakrat je bi nominiran za nagrado Emmy Award in enkrat za nagrado British Academy kot skladatelj za BBCjevo nadaljevanko "Kraljestvo belega medveda".

V začetku 70' sta Terry in njegov brat Mike ustanovila rock&roll band "Barefoot",  zatem je Mike posnel zelo uspešen album Tubular Bells  in na prvi predstavitvi v Queen Elizabeth Hall v Londonu, je Terry sodeloval kot flavtist.

Terry Oldfield je izdal številne albume, naj tukaj omenimo serijo The Spirit of  in Out of the Depths. Danes, prodaja njegovih albumov presega tri milijone in njegova glasba se še naprej dotika in inspirira, ter navdihuje poslušalce po celem svetu. Terry Oldfield je resnično eden izmed velikih glasbenikov današnje dobe. Njegova solo flavta se dotika srca in umirja um.

Soraya Saraswati je mednarodno priznana voditeljica skupin s holističnim pristopom, ki poudarja prisotnost, čuječnost, strast do življenja in mir v umu. Soraya ima 30 letne izkušnje z delom v wellness centrih, kot učiteljica  joge in  meditacije in kot naturopatinja. Je avtentična pisateljica, pevka in duhovna učiteljica. Inspirira in navdihuje, da postaneš "najboljši ti".

Soraya pravi: "Objeti sedanjost in živeti življenje, kot si želiš."

"Z najinimi pesmimi in mantrami spodbudiva poslušalce v odprtost in tako ustvariva sveti prostor, kjer se ljudje počutijo povezani in izkusijo občutek notranjega miru."

Njun sedmi skupni album Namaste  je ugledal luč 2016. Letos pa izide album Temple Moon.  

 

www.terryoldfield.com

Foto


Terry Oldfield & Soraya
Terry Oldfield & Soraya
Terry Oldfield & Soraya
Terry Oldfield & Soraya
Terry Oldfield & Soraya
Koledar dogodkov
Maj 30 18:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Šmarje pri Jelšah - dvorec Jelšingrad
Maj 31 19:30
Mali otroci, veliki problemi
Gledališče De Kam
Jun 6 17:00
Notranji pir
Hotel Thermana Park Laško

Za zaključeno skupino

Jun 6 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Kulturni dom Šmartno ob Paki
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 30 21:00
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran