SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Foto: Jaka Vinšek

Anja Bukovec

Jubilejni 15. praznični koncert

V razgibanih, spremenljivih in nemalokrat tudi zahtevnih časih, je tradicionalni praznični koncert ostal Anjina vsakoletna poslastnica s katero želi publiko popeljati v miren zaključek leta in se zahvaliti za vse trenutke, ko lahko ljubezen do glasbe deli z vami.

Tokratni program vas bo popeljal od baročne glasbe Georga Friedricha Haendla, romantičnega Antonina Dvoraka, zasanjanega Gabriela Faure-ja do tradicionalnega balkana Božidarja Miloševića z vso glasbeno raznolikostjo, ki predstavlja Anjo na njeni umetniški poti.

Anja Bukovec je v bogati karieri sodelovala z izjemnimi domačimi in tujimi umetniki iz najrazličnejših glasbenih žanrov v širokem kulturnem spektru. Kot izkušena koncertna glasbenica se posveča tudi pedagoškemu delu. Zaradi izjemnih dosežkov je bila nominirana za Slovenko leta in imela čast nastopiti tudi za Njeno veličanstvo britansko kraljico Elizabeto II.

Tudi tokrat se ji bo na klavirju pridružila vrhunska pianistka Ilonka Pucihar, profesorica klavirja, prejemnica študentske Prešernove nagrade, soavtorica mednarodno uspešne serije učbenikov za študij klavirja in redna predavateljica na pianističnih in glasbenih delavnicah.

Prisrčno vabljeni!

Več o Anji Bukove

 

Sodelujoči


Anja Bukovec – violina
Ilonka Pucihar – klavir

Foto


Anja Bukovec - novoletni koncert <em>Foto: Jaka Vinšek</em>
Anja Bukovec - novoletni koncert Foto: Jaka Vinšek
Anja Bukovec
Koledar dogodkov
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 21 20:00
Veveriček posebne sorte
Park Sonce Lucija
Avg 30 20:30
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran