SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Pogoji uporabe spletne strani

Varovanje osebnih podatkov

Kreker d.o.o. (v nadaljevanju: upravljalec) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik). Pridobivanje, obdelava in uporaba podatkov se izvajajo v skladu s slovensko in EU zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (GDPR – splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov).

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo za namen obveščanja o programu in posebnih ugodnosti SiTi Teatra BTC in za namen evalvacije naših storitev in sicer samo v primeru, če se za to prostovoljno odločite. V naši zbirki osebnih podatkov trajno hranimo imena in elektronske naslove, ki smo jih pridobili s prijavami na e-novice na spletni strani www.sititeater.si, s soglasji za obveščanje ob nakupu v naši spletni prodajalni sititeater.mojekarte.si in s pisnimi prijavami v fizični obliki ob obisku našega gledališča. V vseh omenjenih primerih se strinjate s predmetnimi pogoji uporabe. Tako pridobljene osebne podatke hranimo do vašega preklica. V primeru, da ne želite več prejemati naših vsebin imate kadarkoli možnost odjave, kar pomeni, da bomo vaše podatke izbrisali iz naše zbirke osebnih podatkov.

V naši zbirki osebnih podatkov ZAČASNO hranimo tudi osebne podatke VSEH SPLETNIH KUPCEV in sicer samo za namen komunikacije vezane na nakup in preverjanja zadovoljstva strank vezanega na predmet nakupa. Po opravljeni storitvi, ki se zaključi s pošiljanjem povabila k oddaji vaše ocene preko spletnega sistema Artur v upravljanju podjetja Cohortem d.o.o., ki mu v ta namen posredujemo vaše podatke, bodo vsi osebni podatki izbrisani iz vseh zbirk podatkov.

Upravljalec zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke skrbno hranil in uporabljal samo za zgoraj opisane namene. Z namenom izboljšave kakovosti naših storitev in za statistične namene obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.

Pridobljenih podatkov ne bomo uporabili, obdelali ali jih posredovali tretjim osebam v obsegu, ki presega zakonsko dovoljene okvire ali vaše soglasje. Podatke bomo posredovali samo, če bomo k temu obvezani na osnovi uradnih zahtev ali sodnih nalogov.

Uporabnik odgovarja, da so vsi posredovani podatki resnični in točni. Upravljalec ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla, varnost svojega e-poštnega predala ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito naprave s katero obiskuje spletno stran.

Piškotki

Glej tudi stran Piškotki.

Podatki o obisku spletne strani (statistika obiska)

Pri vašem obisku spletnih strani se določeni podatki avtomatsko shranijo na naših strežnikih za namen upravljanja sistema ali za vodenje statistike ali za varnostne kopije (backup). Ti podatki vključujejo naziv vašega ponudnika internetnih storitev, v nekaterih primerih delni IP-naslov, verzijo programske opreme vašega brskalnika, operacijski sistem vašega računalnika, ki se uporablja za dostop do naše spletne strani, URL-naslov referenčne spletne strani (spletne strani, s katere ste prišli do naše spletne strani), spletne strani, ki jih obiščete, medtem ko ste na naši spletni strani, ter iskane besede, ki ste jih vnesli, da bi našli našo spletno stran. Ti podatki lahko omogočajo določene zaključke o posameznih obiskovalcih naše spletne strani, vendar pa se v tem primeru ne izvaja obdelava osebnih podatkov (IP naslov je maskiran in se ne shranjuje v celoti). Uporaba takšnih podatkov je povsem anonimna.

Glej tudi stran Piškotki.

Uporaba vtičnikov za družbena omrežja

Na naši spletni strani so eventualno vključeni vtičniki (plugins) za socialna omrežja kot so Facebook, Twitter, YouTube in dr.. Te storitve ponujajo zunanja podjetja (npr. AddThis, Facebook, Twitter, Google, … — v nadaljevanju: ponudniki).

S pomočjo vtičnikov dobi posamezni ponudnik informacijo o tem do katere naše spletne strani ste dostopali. Če ste v času obiska naše spletne strani z vašim uporabniškim računom prijavljeni na npr. Facebooku, se lahko ta ponudnik seznani s tem, do katerih vsebin dostopate s svojim uporabniškim računom. V primeru interakcije z vtičniki (npr. če pritisnete gumb ''všeč mi je'' ali če oddate komentar) vaš brskalnik to informacijo posreduje do strežnikov določenega ponudnika, kjer se ta informacija shrani.

Če ne želite, da bi npr. Facebook obisk naših spletnih strani povezal z vašim uporabniškim računom tega ponudnika, se morate pred obiskom naše spletne strani odjaviti na družbenem omrežju Facebook.

Dodatne informacije o zbiranju in uporabi podatkov določenega ponudnika storitev, ter o vaših pravicah in možnostih za varovanje zasebnosti lahko najdete na spletni strani določenega ponudnika.


Glej tudi stran Piškotki.

Omejitev odgovornosti

Upravljalec si pridržuje pravico do napak na vseh svojih spletnih straneh tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzema odgovornosti.

Upravljalec si pridržuje pravico, da to spletno stran in te pogoje kadarkoli spremeni, brez posebnega dovoljenja ali obveščanja uporabnika o tem. Spremenjeni pogoji uporabe pa pričnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zgoraj opisani pogoji uporabe ne veljajo za zunanje spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, ki so podane na naši spletni strani.

Ogledovanje vsebin te spletni strani, prijava na e-novice in/ali uporaba kontaktnega obrazca pomeni avtomatično pristajanje na vse zgoraj opisane pogoje uporabe.

Kontaktni podatki

Kreker d.o.o.
Križna ulica 19
1000 Ljubljana

info@sititeater.si

Koledar dogodkov
Maj 30 18:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Šmarje pri Jelšah - dvorec Jelšingrad
Maj 31 19:30
Mali otroci, veliki problemi
Gledališče De Kam
Jun 6 17:00
Notranji pir
Hotel Thermana Park Laško

Za zaključeno skupino

Jun 6 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Kulturni dom Šmartno ob Paki
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 30 21:00
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran