SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Robert Petan: Muzikantavtor

kantavtorski koncert

Nadvse duhoviti kantavtor Robert Petan, ki je na odru SiTi Teatra že navduševal kot soigralec Perice Jerkovića v predstavi Zbogom Korona, mi gremo na dopust,  se tokrat predstavlja s samostojnim programom in svojo zasedbo.

Robert zase pravi da je "muskonter po duši, po srcu in popoldne".   Na odru je že od svojega dvanajstega leta. Igral je tako s simfoničnimi orkestri kot punk zasedbami v jedrskih zakloniščih, stal na festivalskih, cerkvenih in tudi zidarskih odrih, nekaj let je bil član bolj in manj znanih pop zasedb in ustvarjal tudi glasbo za druge glasbenike in pevke. V eni od svojih skladb poje: ''Znajdemo se v vsem, v komadih in v skladbah, solze brišemo in na pogrebih in na svatbah, špilamo za vse, za črne in za blonde, čiribiribele in diridiridonde". 

Po nešteto koncertih nastopih, špilih, čagah, feštah, porokah, pogrebih, slavjih, fantovščinah in dobesedno vsem, kar pride vmes, je stopil v ospredje in začel razkrivati vse, kar so mu leta igranja pustila nekje v malih možganih. S svojimi duhovitimi in odkritimi kantavtorskimi besedili se je leta 2019 udeležil slovenskega kantavtorskega festivala Kantfest in prejel zlato kanto, tako od občinstva kot tudi od strokovne žirije. Od takrat je bil gost mnogih radijskih in televizijskih oddaj , med drugimi tudi v Prvi vrsti in Izštekanih. Tu gre omeniti tudi njegov odmevni RTV Song, Rad Te Volim, ki je zakrožil pred referendumom o RTV-ju in marsikoga nasmejal do solz.

Ne zamudite edinstvenega kantavtorskega koncerta, polnega posrečenih medklicev, duhovitih besedil in pikrega humorja!

Video


Foto


Robert Petan: Muzikantavtor
Robert Petan: Muzikantavtor
Koledar dogodkov
Dec 8 17:30
Profesor Kuzman mlajši
Osnovna šola Ivana Cankarja Vrhnika

Za zaključeno skupino

Dec 9 10:00
Zmešnjava iz kovčka
Glavni trg v Novem mestu
Dec 9 19:00
Kar želiš, to dobiš
Hram kulture Arnolda Tovornika, Selnica ob Dravi
Dec 10 15:30
Nikoli ni prepozno
Ribnica na Pohorju
Dec 10 19:00
Jamski človek
Kulturni dom Cerknica
Dec 11 19:00
Mali otroci, veliki problemi
Kulturni dom Lendava
Dec 12 19:30
Nikoli ni prepozno
Dom kulture Kamnik
Dec 12 19:30
Dec 12 20:00
Dec 13 18:00
Dec 13 20:00
Dec 15 20:00
Dec 16 10:00
Škratovske priprave na praznike
Glavni trg v Novem mestu

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran