SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Robert Petan: Muzikantavtor

kantavtorski koncert

Nadvse duhoviti kantavtor Robert Petan, ki je na odru SiTi Teatra že navduševal kot soigralec Perice Jerkovića v predstavi Zbogom Korona, mi gremo na dopust,  se tokrat predstavlja s samostojnim programom in svojo zasedbo.

Robert zase pravi da je "muskonter po duši, po srcu in popoldne".   Na odru je že od svojega dvanajstega leta. Igral je tako s simfoničnimi orkestri kot punk zasedbami v jedrskih zakloniščih, stal na festivalskih, cerkvenih in tudi zidarskih odrih, nekaj let je bil član bolj in manj znanih pop zasedb in ustvarjal tudi glasbo za druge glasbenike in pevke. V eni od svojih skladb poje: ''Znajdemo se v vsem, v komadih in v skladbah, solze brišemo in na pogrebih in na svatbah, špilamo za vse, za črne in za blonde, čiribiribele in diridiridonde". 

Po nešteto koncertih nastopih, špilih, čagah, feštah, porokah, pogrebih, slavjih, fantovščinah in dobesedno vsem, kar pride vmes, je stopil v ospredje in začel razkrivati vse, kar so mu leta igranja pustila nekje v malih možganih. S svojimi duhovitimi in odkritimi kantavtorskimi besedili se je leta 2019 udeležil slovenskega kantavtorskega festivala Kantfest in prejel zlato kanto, tako od občinstva kot tudi od strokovne žirije. Od takrat je bil gost mnogih radijskih in televizijskih oddaj , med drugimi tudi v Prvi vrsti in Izštekanih. Tu gre omeniti tudi njegov odmevni RTV Song, Rad Te Volim, ki je zakrožil pred referendumom o RTV-ju in marsikoga nasmejal do solz.

Ne zamudite edinstvenega kantavtorskega koncerta, polnega posrečenih medklicev, duhovitih besedil in pikrega humorja!

Video


Foto


Robert Petan: Muzikantavtor
Robert Petan: Muzikantavtor
Koledar dogodkov
Maj 30 18:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Šmarje pri Jelšah - dvorec Jelšingrad
Maj 31 19:30
Mali otroci, veliki problemi
Gledališče De Kam
Jun 6 17:00
Notranji pir
Hotel Thermana Park Laško

Za zaključeno skupino

Jun 6 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Kulturni dom Šmartno ob Paki
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 30 21:00
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran