SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Novice

Ponedeljek, 12. februar 2018

Ustvarjalne zimske počitnice za otroke

gledališka delavnica z Manco Dorrer

Si želiš ustvariti kratko predstavo po antičnih  pripovedkah? Biti z žarometi obsijan/a na odrskih deskah SITI Teatra BTC?  Si star/a od 7 do 12 let?  Potem se nam med zimskimi počitnicami pridruži v SiTi Teatru BTC!

Četrtek, 4. januar 2018

Otroški program: kaj se (je) (s)kuha(lo)

konec prve in začetek druge polovice sezone 17/18

Odkljukali smo premiero, čarovnice, dobre može in skok v 2018! Zdaj se veselimo novih predstav, srečnih zgodb, premiere Sneguljčice in pa dolgo pričakovanega Mačka Murija in muce Mace!

Ponedeljek, 1. januar 2018

Želimo vam nasmejano 2018!

Smeh je eden najprepoznavnejših čustvenih izrazov veselja in posebno vpliva na odnose med ljudmi. Poudari kontekst verbalnega sporočanja in izraža pozitivno naravnanost človeka. Ker gre za prepost, vrojen, spontan in predvsem pozitiven način komunikacije, ni razloga, da se ne bi smejali, saj smeh blagodejno učinkuje na človeka samega in njegovo okolico. Zaradi vseh ugodnih učinkov vam torej želimo, da si v letu 2018 privoščite smejalno terapijo - in to kar v SiTi Teatru BTC!

Torek, 19. december 2017

Ideja za novoletno darilo

Podarite tisto, kar pričara nasmeh. Tisto, kar pogreje, naježi kožo in zbudi telo. Tisto, kar prinese iskrice v oči! Podarite darilno vstopnico SiTi Teatra BTC!

Ponedeljek, 27. november 2017

Decembrski dobri možje

otroške predstave z obiskom dobrih mož

Decembra skupaj z najmlajši nestrpno pričakujemo prihod dobrih mož! S pomočjo škratkov so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz že na poti!

Ponedeljek, 13. november 2017

Martinov poklon Boksarskemu srcu

111. ponovitev

SiTi Teater BTC je na Martinovo soboto 11.11. gostil razprodano 111. ponovitev hit komedije Boksarsko srce, s katero Iztok in Domen Valič osvajata odre po vsej Sloveniji. Gledalci so predstavo pospremili z obiljem smeha in dolgim aplavzom, druženje po njej pa je bilo, dnevu primerno, tudi v znamenju mladega vina.

Petek, 10. november 2017

Premiera Čarovnika Nika in otroški program do konca leta

začaran preostanek leta

V nedeljo, 5.11., smo prvič prisluhnili novi zgodbi navihanih debeluščkov Glavka in Zbrka. Predstavila sta Čarovnika Nika, ki ga lahko vidite tudi v nadaljevanju našega rednega programa ali pa se pridružite predstavi za skupine z organiziranim obdarovanjem!


 


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran