SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Torek, 3. april 2018

100. ponovitev komedije Mame & Knjiga za velike punce

sobota, 14/4/18 ob 20h

100. ponovitev komedije Mame & Knjiga za velike punce 100. ponovitev komedije Mame & Knjiga za velike punce

Vabljeni na jubilejno 100. ponovitev komedije za vse mame, in tiste, ki bodo to šele postale, in vse moške, ki si želijo in upajo biti enkrat na pravem "babjem žuru"!  Vesna Pernarčič, Tijana Zinajić, Barbara Medvešček, Vesna Slapar in Ana Urbanc vedno nasmejejo do solz in brez dlake na jeziku nalijejo čistega vina, ki spremeni marsikateri pogled na materinstvo.

Jubilej bomo pospremili s predstavitvijo nove Knjige za velike punce, sociologinje, pisateljice, striparke, žene, mame in nenazadnje velike punce,  Žive Šorn, ki bo v sodelovanju z založbo Mladinska knjiga poskrbela tudi za posebno presenečenje.

Knjiga za velike punce je ljubka darilna knjižica, ki velike punce upodobi na svež in humoren način. V njej se bo prepoznala vsaka ženska, kajti velika punca je žena, mama, hči, prijateljica, tekmica, delavka, šefica, babica, čarovnica in boginja, daleč od popolnosti in ne nujno vse našteto, vendar obenem tudi precej več kot to. Živini stripi se tematsko sprehodijo čez mite in stereotipe o ženskah, protislovja, na katerih temelji življenje, ter navade in razvade, ki nam popestrijo življenje. S tem nas zabavajo, hkrati pa navdajajo s samozavestjo in pogumom.  


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran