SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Novice

Sreda, 15. marec 2017

Klemen Klemen vabi tudi mladino in otroke!

sobotni koncert BigBand@SiTi

POZOR! Vsi, ki si želite na sobotni koncert pripeljati otroke, lahko ob nakupu 'odrasle' vstopnice prejmete 'otroško' na blagajni SiTi Teatra BTC uro pred začetkom dogodkov, ki so na sporedu od tega četrtka do sobote.

Torek, 28. februar 2017

Pust veselih ust

sobotna pustna dogodivščina

V soboto, 25.2. so pustne šeme prevzele oblast! S pustnimi igrami, rajanjem in slastnimi pustnimi krofi po predstavi Pust veselih ust smo se poslovili od zime in priklicali pomlad!

Sreda, 15. februar 2017

Jamski človek z rekordom za zaljubljence

neprekinjenih 15 let igranja in rekordnih 700 ponovitev!

Uroš Fürst je na Valentinovo z režiserko Natašo Barbaro Gračner in ekipo SiTi Teatra BTC proslavil dvojni jubilej največkrat odigrane predstave za odrasle v Sloveniji: neprekinjenih 15 let igranja in rekordnih 700 ponovitev!

Četrtek, 9. februar 2017

Z glasbenimi predstavami v svet gledališča!

glasbene predstave za najmlajše

V še zimsko razpoloženem delu leta se bomo z glasbenimi dogodki za najmlajše pripravljali na prihod pomladi! Ne samo s pustovanjem, ampak tudi z Gusarjem Valom in Štirimi muzikanti!

Sreda, 18. januar 2017

Nadomestni koncert za Jurija Zrneca z Big Bandom RTV Slovenija

nov gost bo Klemen Klemen

Zaradi mile višje sile bo koncert s pestrim programom na sporedu dan kasneje. Vabljeni k poslušanju Jurijeve interpretacije Elvisa, Franka Sinatre, Deana Martina, Louisa Armstronga in drugih glasbenih velikanov ob spremljavi Big Banda RTV Slovenije in posebnih gostov pod vodstvom dirigenta Lojzeta Krajnčana!


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran