SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


SiTi pop: Booom!

koncert ob predstavitvi albuma Odiseja

Pretekli dogodki


ŽAN SERČIČ: Zadnja noč v teatru

koncert

Ustvarjalec tega trenutka. To je najboljši opis trenutne pozicije Žana Serčiča na domači glasbeni sceni. Njegov najnovejši hit, čutna balada Zadnja noč, je bil več kot teden dni absolutna #1 slovenskega YouTuba - pred Senidah, Parnim Valjkom in drugimi regionalnimi velikani. Mojster romantike pa je najboljši v živo – na intimnih koncertih.

Žan Serčič se je v desetletju iz malega fanta s kitaro razvil v enega naših najbolj cenjenih in karizmatičnih pevcev, ki je na poti na največje glasbene odre. Še pred tem pa mu lahko, z odličnim bendom, prisluhnete na intimnem koncertu v ljubljanskem SiTi Teatru BTC.

12.3. ob 20h- NAKUP VSTOPNIC

Eva Boto: 10letka

koncert z gosti

Eva Boto, pevka, radijska voditeljica in ljubljenka občinstva, praznuje deseto obletnico svoje glasbene kariere, ki se je začela, ko je leta 2012 kot 16-letnica zastopala Slovenijo na ogromnem evrovizijskem odru v Azerbajdžanu s pesmijo Verjamem. Ob tej priložnosti  bo postavna Korošica ob spremljavi odličnega banda predstavila vse tisto, kar jo dela srečno. Koncert bo poln presenečenj, gostov in glasbenih izletov.

7.4.2022 ob 20h - NAKUP VSTOPNIC

Eva Boto - enajstletka

Koncert z gosti

Potem ko je Eva Boto lani svojo desetletnico kariere proslavila prav v prelepem ambientu SiTi teatra, se je odločila za povratek – na svojo ENAJSTLETKO! Zato točno 11. aprila v SiTi teater prihaja skupaj s svojim bandom in gosti!

11.4. ob 20h

Anja Rupel s skupino

koncert

Anja Rupel se vrača na koncertne odre! V SiTi Teatru BTC bo z gostjo Tinkaro Kovač in posebnim gostom presenečenja premierno predstavila svoj novi koncertni progam. Prisluhnili bomo nepozabnih uspešnicam Videosexa in njene samostojne kariere, pa tudi nekaterim slovenskim popevkam. Prvič bo v živo izvedla tudi novo pesem Srce že ve.

Maraaya

koncert

V sklopu prve koncertne turneje Maraaya prihajata v SiTi Teater! Ne zamudite ekskluzivnega glasbenega večera v prečudoviti dvorani SiTi Teatra z manj kot 250 prostimi mesti!


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran