SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


SiTi pop: Booom!

koncert ob predstavitvi albuma Odiseja

Glasbeno društvo Booom!

Skupina BOOOM! je v leto 2024 vstopila na krilih uspešnice Dance Like This z odličnim petčlanskim bandom, izid prvenca pa napoveduje aktualni radijski singel Avantura.

Luka Cvetičanin, Matevž Derenda in Patrik Mrak so v zadnjih letih opozorili nase s skladbami Briga me, Bonita, Julija in Dvignem te. Med prebijanjem na sceno so jih že podprli Jan Plestenjak (mentor, avtorsko sodelovanje), Blaž Švab (trije nastopi v šovu V petek zvečer, duet Spomin z Modrijani), Žan Serčič (soavtorstvo skladbe Bonita) ter dolgoletni programski vodja Pro Plusa Branko Čakarmiš (Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas). Lani se jim je za las izmaknila zmaga na festivalu MMS, letos pa so navdušili na festivalu Una voce per San Marino, kjer so med preko 800 kandidati iz 31 držav zasedli odlično 5. mesto.

Člani skupine so avtorji vseh besedil in glasbe na svojem dolgometražnem prvencu Odiseja, ki ga je ob pomoči prekaljenega Mateja Pečaverja sproduciral Patrik, mastering pa so opravili v Londonu. Album poganja kitarski pop-rock zvok, ki koketira s sodobnim ameriškim in brit- popom, ter značilne triglasne vokalne harmonije. BOOOM! na odru spremlja Fresh all stars band, v katerem igrajo bobnar Matic Kovačič (ustanovni član in soavtor prvih hitov Joker Out), kitarist Tilen Jan (Fat Butlers), klaviaturist Marko Žavbi in basist Jernej Žavbi (Žavbi Brothers) ter kitarist Rok Šenk (nastopa tudi s skupino Flirt), občasno pa poprimejo za kak dodaten inštrument še pevci.

Z nakupom vstopnice za koncert, boste skupino podprli pri njenem nadalnjem ustvarjanju ter se pridružili BOOOM! avanturi do Odiseje.

Na sporedu


Maj 15 Sre
20:00 SiTi Teater BTC Vstopnice so v prodaji!

Foto


SiTi pop: Booom!

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran