SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Anja Rupel s skupino

koncert

Anja Rupel se vrača na koncertne odre! 8. decembra bo v SiTi Teatru BTC z gostjo Tinkaro Kovač in posebnim gostom presenečenja premierno predstavila svoj novi koncertni progam. Prisluhnili bomo nepozabnih uspešnicam Videosexa in njene samostojne kariere, pa tudi nekaterim slovenskim popevkam. Prvič bo v živo izvedla tudi novo pesem Srce že ve.

Če za koga oznaka pop ikona ne zveni pretenciozno, je to Anja Rupel. Jugoslavijo je osvojila z Videosexom ter ostala v anale zapisana tudi kot seksi mačka novovalovske scene. V Sloveniji je ob glasbeni zaznamovala tudi medijsko sceno: še vedno je glasbena urednica in glas prvega programa Radia Slovenija, na Pop TV je bila obraz oddaj Pop Party in Zvezde Pojejo (s Petrom Polesom) za Videogrom, ki ga je vodila s Perom Lovšinom, pa je prejela tudi viktorja.

Temu delajo družbo tri glasbene nagrade zlati petelin, priznanje za najlepše oblečeno Slovenko, kup festivalskih nagrad in tudi nominacija za Slovenko leta. Ob svojih skladbah je z glasbenim in življenjskim sopotnikom Alešem Klinarjem ustvarila tudi kup uspešnic za druge izvajalce (Alenka Godec, Nuška Drašček, Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Samuel Lucas idr).

Lep je dan, Odpri oči, Odšla bom še to noč, V Ljubljano, Plašč ljubezni, Življenje je kot igra, Najbolj nori par in Ključ do srca so le nekateri največji hiti iz Anjine samostojne kariere, ki so odlično prestali test časa in še vedno živijo tako na plesiščih kot na radiih in spletnih glasbenih platformah. Ob teh pa je treba omeniti vsaj še dueta s Tošem Proeskim (Skrajni čas / Krajnje vreme) in Harijem Varešanovičem iz skupine Hari Mata Hari (Ne lažeš me ti), ki sta pustili pečat v celi nekdanji skupni državi. Z Zoranom Predinom sta lani nastopila tudi v razprodani veliki dvorani Lisinski v Zagrebu in v Beogradu.

Anja Rupel, ki ni nikoli zares nikamor odšla, se vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Srce že ve, ki napoveduje album novih verzij njenih največjih hitov, ki ga je ustvarila z Alešem Klinarjem in Miho Goršetom (producentom Nine Pušlar in vodjo Diamantov v šovu V petek zvečer) - tem pa so dodali tudi nekaj čisto novih skladb.

Na sporedu


Dec 8 Pet
20:00 SiTi Teater BTC Vstopnice so v prodaji!

Video


Foto


Anja Rupel s skupino
Koledar dogodkov
Dec 8 17:30
Profesor Kuzman mlajši
Osnovna šola Ivana Cankarja Vrhnika

Za zaključeno skupino

Dec 9 10:00
Zmešnjava iz kovčka
Glavni trg v Novem mestu
Dec 9 19:00
Kar želiš, to dobiš
Hram kulture Arnolda Tovornika, Selnica ob Dravi
Dec 10 15:30
Nikoli ni prepozno
Ribnica na Pohorju
Dec 10 19:00
Jamski človek
Kulturni dom Cerknica
Dec 11 19:00
Mali otroci, veliki problemi
Kulturni dom Lendava
Dec 12 19:30
Nikoli ni prepozno
Dom kulture Kamnik
Dec 12 19:30
Dec 12 20:00
Dec 13 18:00
Dec 13 20:00
Dec 15 20:00
Dec 16 10:00
Škratovske priprave na praznike
Glavni trg v Novem mestu

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran