SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Četrtek, 7. november 2019

SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU

predstave za otroke

SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU SOBOTNI DOPOLDNEVI V PRAZNIČNEM NOVEMBRU IN DECEMBRU

V novembrske Sobotne dopoldneve za najmlajše smo po noči čarovnic vstopili z Malo čarovnico, ki ni mogla biti zlobna, in se skupaj z njo naučili čarati.

V lutkovno-igrani predstavi Trobla in ključ, ki bo na sporedu 9. 11. 2019, bomo z Leo Menard in Gorko Berden odkrivali zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in ljubosumju. 16. 11. 2019 nas bo Gledališče Bičikleta v predstavi Pošastozavri in jabolko spora popeljalo v čas dinozavrov, Lutkovno gledališče Velenje pa v svet čudežev v predstavi Hrestač in Mišji kralj, ki bo na sporedu 23. 11. 2019. Mesec november bomo na našem odru zaokrožili 30. 11. 2019 z odličnim lutkovnim muzikalom Super Brina z Ano Rutar in Joseom.

V čarobnem decembru nas bodo poleg junakov predstav Pravljice za smeh in srh, Pikine praznične čarovnije in Ješ, Jež?, obiskali tudi trije dobri decembrski možje, Miklavž, Dedek Mraz in Božiček. 7. 12. 2019 nas bo Boštjan Gorenc - Pižama nasmejal in malo prestrašil z novo pripovedovalsko predstavo Pravljice za smeh in srh. 14. 12. 2019 bo nagajiva Pika v Pikinih prazničnih čarovnijah poskrbela za obilo dobre volje in smeha. V soboto, 21. 12. 2019 pa se s Pavlo in Viktorjem odpravite na avanturo od gozda do mesta v igrani predstavi Ješ, Jež?

Lepo vabljeni, da sobotne dopoldneve z vašimi najmlajšimi preživite pri nas!

 

Predstavo in obisk dobrega moža organiziramo tudi za zaključene skupine (podjetja, šole, vrtci... ), vsi ostali pa lahko svoje najmlajše razveselite na posebni decembrski predstavi, za katero je mogoč nakup individualnih vstopnic in obdaritev z darili, ki jih pripravite sami (in dostavite v SiTi Teater BTC na dan dogodka). Dedek Mraz pri nas letos obdaruje otroke 20. decembra po predstavi Ješ, Jež?  ob 16h. Obvezne rezervacije mest na info@sititeater.si (saj vstopnice niso na voljo na prodajnih mestih).

Svoje najmlajše pa lahko v prazničnem času razveselite tudi z malim, velikim abonmajem ali darilno vstopnico za ogled otroške predstave.

Vstopnice za otroški program 2019/20 (v redni prodaji, MALI/VELIKI abonma, darilne vstopnice) so na voljo na vseh prodajnih mestih mreže Moje karte:
- Petrol in OMV bencinski servisi
- Info točka BTC in Kompas poslovalnica v Dvorani A
- M Holidays - Mercator hipermarketi
- blagajna Cankarjevega doma
- spletna prodajalna SiTi Teatra BTC (tukaj)
- druga prodajna mesta
- blagajna SiTi Teatra BTC - odprta eno uro pred predstavami rednega programa

Vstopnice za drugo polovico programa (predstave od vključno 6. januarja naprej) bodo na voljo od 1. decembra 2019!


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran