SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Perica 20 let: YUGO 65

Pisalo se je leto 2003, ko je Perica Jerković prvič stopil na oder Gledališča Koper v vlogi stand-up komika. Letos, ko obeležuje 20 let kariere, pa je na oder povabil kar 20 kolegov komikov, da skupaj s publiko proslavijo poklicni jubilej na najboljši možen način - z dvema večeroma polnima smeha. Nikjer drugje kot pri nas v SiTi Teatru, kjer Perica v sodelovanju z našo ekipo soustvarja standup šove in predstave že 13 let!

"Toliko komikov v dveh večerih finančno ne premore noben organizator. V takem številu profi šaljivci pridejo predvsem zato, ker si želijo biti del dogodka. Imena nastopajočih razkrijem kmalu, ampak tisti, ki nas dolgo spremljate, približno veste kdo vse bo tam. Sami mački :) Upam, da se vidimo in najlepša hvala za 20 let podpore.", je Perica zapisal na družabnih omrežjih.

Oba večera bosta imela poseben koncept. Prvi nosi naslov STARE SABLJE - remix in je posvečen prvi generaciji slovenskih standup komikov, ki jih bomo tokrat lahko videli v nenavadnem formatu. Drugi večer, poimenovan YUGO 65 - kot nov, pa bodo oder zasedli tako slovenski stand-up komiki kasnejših generacij, kot tisti najizkušenejši iz republik bivše skupne države.

 

Na sporedu


Okt 27 Pet
18:00 SiTi Teater BTC

Razprodano

Okt 27 Pet
20:00 SiTi Teater BTC

Razprodano

Foto


Perica 20 let: YUGO 65

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran