SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


BigBand@SiTi: Moonlight sky & Big Band RTV Slovenija

dir. Tadej Tomšič

Big band RTV Slovenija se v sodelovanju z vrhunskimi gostujočimi glasbeniki vrača na oder SiTi Teatra BTC.

Na prvem koncertu letošnje sezone bo orkester pod vodstvom Tadeja Tomšiča nastopil skupaj z zasedbo Moonlight Sky. Njeni člani, Miha Petric, Janez Moder, Žiga Kožar in Jan Sever, že od leta 2000 navdušujejo z žanrsko raznoliko glasbo. Odlikujejo jo melodičnost, ritmična pestrost in tehnična dovršenost, ki jih je najbolje doživeti v živo. Njihove različne glasbene zvrsti izvirajo iz jazza, rocka, svetovnega etna in bluesa, navdihuje pa jih tudi glasba z balkanskega polotoka. Jeseni 2016 so izdali četrti album The Four, na katerem se nahaja osem instrumentalnih avtorskih skladb. Skladbe so napisane v jazz-rock slogu. Album THE FOUR je požel izvrstne kritike slovenske, pa tudi tuje kritiške javnosti, tokrat pa ga glasbena skupina predstavlja skupaj z Big band RTV Slovenija pod vodstvom Tadeja Tomšiča, avtorja vseh novih priredb kompozicij.

 

*Ob nakupu vstopnic za oktobrski in novembrski BigBand@SiTi koncert je skupna cena vstopnic 34eur (cena posamične vstopnice v paketu je 17eur, redna cena pa je 21eur).

Popust se ob nakupu dveh rednih vstopnic za oba koncerta obračuna samodejno. Popust je mogoče unovčitvi v spletnih prodajalnah SiTi in Mojekarte.si ter na vseh prodajnih mestih Mojekarte. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Foto


BigBand@SiTi: Moonlight sky & Big Band RTV Slovenija
BigBand@SiTi: Moonlight sky & Big Band RTV Slovenija

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran