SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


BigBand@SiTi: sezona 2015/16

6.1.2015    THE BEATLES NIGHT – Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA IN SERGEJEM ŠKOFLJANCEM (Dir. LOJZE KRAJNČAN)

Glasba Beatlov, s katero so in še rastejo mnoge generacije, v sporočilnosti in poetičnosti skozi leta ni izgubila ničesar. Tokrat v novi preobleki, prikrojeni prav za Big Band RTV Slovenija in pravega rockerja po duši: Sergeja Škofljanca.

23.12.2015   JINGLE BELLS VIBES - Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA IN VIDOM JAMNIKOM (Dir. LOJZE KRAJNČAN)

Vzhajajoča zvezda slovenskega jazza, vibrafonist Vid Jamnik, bo naravnost iz Bostona, kjer izpopolnjuje svoje znanje, skupaj z Big Bandom RTV Slovenija prinesel pravo božično - novoletno vzdušje v ritmu jazza.

15.1.2016    JANEZ BONČINA BENČ - Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA (Dir. TADEJ TOMŠIČ)

Album "Live in Mons", posnet z Big Bandom RTV Slovenija, predstavlja bogati opus legendarnega glasbenika v povsem novi luči. Moderni aranžmaji in vrhunski solisti nadgradijo znane Ob šanku, Ta noč je moja, Gvendolina ... ter mnoge druge in zgodi se energija!

18.3.2016   ANA SOKLIČ - Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA (Dir. LOJZE KRAJNČAN)

Kdo ne pozna večnih zimzelenih kot so: Stardust, Summertime, Shadow of Your Smile ... Klasični večer evergreenov z Big Bandom RTV Slovenija in mlado nadarjeno jazz vokalistko Ano Soklič.

22.4.2016    JADRANKA - Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA (Dir. TADEJ TOMŠIČ)

Svežo zgoščenko z naslovom "Paris honey" je Jadranka tokrat posnela z jazzovsko glasbo. Album, ki devet jazzovskih klasikov in eno avtorsko pesem združuje z nepogrešljivimi gosti, bo svečano predstavila na koncertu z Big Bandom RTV Slovenija.

20.5.2016    BOŠTJAN GOMBAČ - Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA (Dir. LOJZE KRAJNČAN)

Kar v roke dobi glasbenik Boštjan Gombač, spremeni v glasbeni inštrument in iz njega izvabil čudežne zvoke. Najboljši slovenski multiinštrumentalist bo svoje s humorjem začinjene ideje z Big Bandom RTV Slovenija zlil v magičen glasbeni večer.


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran