SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Cirkuška zabava

interaktivna igrana predstava

Gledališče MalihVelikih

Cirkus Bombastikus je zares čisto pravi cirkus, saj v njem nič ne poteka tako kot bi moralo. Neustrašni vrvohodec se boji višine, izjemna balerina je izginila neznano kam, čarovnik ne najde čarovne palice in tudi tiger, iz daljne Indije, raje pleše, kot da bi skakal skozi obroč. To je res en velik cirkus – situacijsko komični zapleti se začnejo odvijati med vodjo cirkusa in njegovim pomočnikom. Bosta rešila cirkuško predstavo in vse izzive? Ne uspe jima, razideta se z veliko slabe volje. Zgodba pa se s tem ne konča.

Zelo dobro vemo, kako je na eni strani težko priznati svoje napake in reči oprosti, kot je na drugi strani težko odpustiti, a se vodja in pomočnik ne vdata. Skupaj se podata na to težavno pot in uspeta obnoviti svoje prijateljstvo, ki je zdaj še močnejše kot kadarkoli prej. Naj bo njun primer zgled za reševanje konfliktov ali pa odskočna deska za izboljšanje odnosov. Cirkuška zabava nas preko zabavnih situacij, polnih plesa, glasbe in songov odpetih v živo, uči, da je pot sodelovanja in dobrih odnosov pomembnejša od samega cilja.

Za otroke od 3. leta
Dolžina: 40 minut


 

Sodelujoči


zgodba in režija: Joseph Nzobandora - Jose

igrata: Peter Nzobandora in Jose

glasba in songi: Jose

scenografija in koreografija: Tjaša Jerak

produkcija: Gledališče MalihVelikih

 

O gledališču MalihVelikih:

Gledališče MalihVelikih je ustanovil Joseph Nzobandora – Jose v želji po lastnem avtorskem izrazu znotraj gledališkega in glasbenega ustvarjanja. Gledališče je usmerjeno v ustvarjanje predstav za otroke, v interaktivno pripovedovanje zgodb za otroke in odrasle v povezavi z glasbo ter ustvarjanje predstav za odrasle, kjer je glasba ključni element.

Gledališče MalihVelikih trenutno izvaja otroško lutkovno predstavo Peter Klepec, igrano-lutkovni muzikal Afriško sonce, lutkovni muzikal Super Brina in Ritmično škatlaste pravljice, interaktivno glasbeno pripovedovalsko predstavo.

Foto


Cirkuška zabava
Cirkuška zabava
Cirkuška zabava
Cirkuška zabava
Koledar dogodkov
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 21 20:00
Veveriček posebne sorte
Park Sonce Lucija
Avg 30 20:30
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran