SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


SiTi za dobro musko: Nuška Drašček in Marko Hatlak

premierni koncert V dvoje

Nuška Drašček, ena najkakovostnejših pevk pri nas, že vrsto let navdušuje občinstvo s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona. V takšnem soočenju različnih glasbenih žanrov je pri nas edinstvena. V zadnjih letih se predstavlja na domačih in tujih opernih odrih z virtuoznimi opernimi vlogami in na drugi strani na mnogih koncertih s kakovostnimi programi popularne glasbe.

Tokrat je združila moči z vsestranskim in polnokrvnim glasbenikom, harmonikarjem Markom Hatlakom. Hatlak, ki je na koncertnih odrih kot solist in komorni glasbenik prisoten že dobrih 20 let, je prav tako poznan po svojem širokem repertoarju, ki sega od baročne klasične glasbe pa vse do tanga in glasb sveta. V zadnjem času je aktiven tudi kot avtor in pevec v skupini Marko Hatlak BAND, ki izvaja fusion, funk, latino in rock. Marko Hatlak je študiral koncertno harmoniko v Weimarju in Würzburgu in opravil podiplomski študij pri prof. Stefanu Hussongu.

V skrbno oblikovanem programu, ki sta ga glasbenika poimenovala "V dvoje", nam bosta v akustični različici premierno predstavila svoj izbor najlepših melodij - od šansonov, tangov, zarzuel, pa vse do popevk, avtorskih skladb in opernih arij.

Na sporedu


Maj 9 Čet
20:30 SiTi Teater BTC Vstopnice so v prodaji.

Foto


SiTi za dobro musko: Nuška Drašček in Marko Hatlak

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran