SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Profesor Kuzman mlajši

monokomedija

Ste pripravljeni na najboljše šale na temo šole? Uroš Kuzman vas v monokomediji Profesor Kuzman mlajši popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje in špricanje. Edini slovenski komik z doktoratom iz matematike je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri, tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in zabaven. Predstava je od premiere leta 2018 doživela že več kot 200 ponovitev.

...........................................................................................................................................................................................................................

Uroš Kuzman je dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, širšo prepoznavnost pa je dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in - na njegovo izrecno željo - tudi tedanjega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana Šaleškega študentskega okteta. Režiral je predstavo Slovenec in pol, trenutno pa z Alešem Novakom uprizarja tudi komedijo Mali otroci, veliki problemi.

 

 

 

Ocene in mnenja gledalcev


Foto


Profesor Kuzman mlajši
Profesor Kuzman mlajši
Za gostovanje/odkup pišite na ana@sititeater.si ali pokličite 070/940 920.

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran