SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Četrtek, 8. november 2018

Zaključite leto nasmejani

Nova Predstava za vsako priložnost z Ladom Bizovičarjem in druge komedije za nasmejan zaključek leta

Na slovenske odre prihaja nova glasbena komedija druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja. Naj praznujete rojstni dan, veseli december, Božič, Silvestrovo, obletnico, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče - vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost! Na programu od 5. decembra, tudi za Božič in Silvestrovo!

Redni obiskovalci našega gledališča se boste zagotovo razveseli še dveh novosti, ki ju najdete na novembrskem in decembrskem programu. Uroš Kuzman, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike in edini doktor, ki je v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem pošteno popekel Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja, vas bo v novi monokomediji Profesor Kuzman mlajši popeljal na najzabavnejšo ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje in špricanje. Zapornik 3.2.3. v izvedbi Domna Valiča pa vam bo s svojstvenim čutom za pravičnost in življenjskim motom 'Mene, ne bo noben jebal', pokazal kako si zrežirati življenje po svoji volji izven šolskih klopi.

Novost letošnje sezone predstavlja tudi improvizacijsko gledališče IGLU! V živo, talk-show komedija, inspirirana z življenjem in razmišljanjem znanih Slovencev, bo po novembrski premieri z Mišo Molk v decembrski ediciji gostila Vida Valiča.

Za veseli december vseh, ki prisegate na preverjene uspešnice, pa bodo poskrbele Čakalnica z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem, Brade z Gašperjem Bergantom, Boštjanom Gorencem Pižamo in Perico Jerkvićem, Tak si s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem, Jamski človek z Urošem Fürstom in Mame z Barbaro Medvešček, Vesno Pernarčič, Vesno Slapar, Ano Urbanc in Tijano Zinajić.

Foto


Zaključite leto nasmejani
Zaključite leto nasmejani

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran