SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Foto: Urška Boljkovac
Četrtek, 16. junij 2022

Z ZVEZDAMI POD ZVEZDAMI

Letni oder SiTi pod zvezdami, BTC City, 1.-10.september 2022

Z ZVEZDAMI POD ZVEZDAMI <em>Foto: Urška Boljkovac</em>
Foto: Urška Boljkovac
Z ZVEZDAMI POD ZVEZDAMI <em>Foto: Marko Alpner</em>
Foto: Marko Alpner
Urška Boljkovac
Urška Boljkovac

Z veseljem tudi letos napovedujemo postavitev letnega odra, ki bo svoje mesto že tretje leto zapored našel med drevesnimi krošnjami na robu ljubljanskega BTC Cityja. Atraktivno prizorišče SiTi pod zvezdami za restavracijo Argentino in Športnim centrom Millenium bo pod platneno streho vsak večer med 1. in 10. septembrom gostilo priznane domače in tuje ustvarjalce, ki bodo poskrbeli za pester program kakovostnih komedij in koncertov.

SiTi pod zvezdami 2022 bo otvorila monokomedija Jamski človek, ki letos praznuje okroglih dvajset let. Uroš Fürst je s svetovno uspešnico avtorja Roba Beckerja, v režiji Nataše Barbare Gračner, nastopil več kot 750-krat in s tem porušil vse slovenske gledališke rekorde. Nasmejal je že dobro desetino Slovencev, nekatere tudi večkrat. V gledališče že dve desetletji privablja nove in nove generacije gledalcev, ki jim vedno znova pokaže, da so odnosi med spoloma komedija, čeprav se nam največkrat ne zdijo prav nič smešni.
V nadaljevanju programa bodo za smeh poskrbeli še komiki Gašper Bergant, Žan Papič in Sašo Stare s svežo komedijo Fantovščina ter Tadej Toš s samostojno celovečerno stand-up komedijo V prostem slogu.

Visoki jubilej bo pod zvezdami obeležila tudi velika dama slovenske popevke, Elza Budau. Avtorica več kot tisoč besedil - med katerimi so zimzelena Poletna noč, Brez besed, Pegasto dekle, Samo nasmeh je bolj grenak, Ti si moja ljubezen … - bo na praznovanju svojega 80. rojstnega dne z Big bandom RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla gostila Nuško Drašček, Nino Strnad in Tilna Artača. Glasbeni program se bo nadaljeval s koncerti Radeta Šerbedžije & Jureta Ivanušiča, Severe Gjurin z zasedbo ter glasbenima dialogoma priljubljenega cikla 1na1: Gušti & Tomi M. in Hamo & Tokac. Skupina Katalena bo nastopila s popoldanskim koncertom namenjenim vsem otrokom - predšolskim, šolskim in tistim po duši. Zaključni večer desetdnevnega programa bo pripadel splitski skupini The Beat Fleet (TBF) z njihovo šarmantno, nostalgično obarvano mešanico hip hopa, reggaeja, rap rocka in dalmatinskega melosa.

PROGRAM

1.9. ob 20.30
JAMSKI ČLOVEK praznuje 20 let
monokomedija z Urošem Fürstom

2.9. ob 20.30
VEČER Z ELZO BUDAU
koncert Big banda RTV Slovenija z Nuško Drašček, Nino Strnad in Tilnom Artačem
dirigent: Patrik Greblo, gostiteljica večera: Elza Budau

3.9. ob 20.30
FANTOVŠČINA
komedija z Gašperjem Bergantom, Žanom Papičem in Sašom Staretom

4.9. ob 17.00
KATALENA
koncert za male in velike otroke

5.9. ob 20.30
JURE IVANUŠIČ & RADE ŠERBEDŽIJA 
koncert

6.9. ob 20.30
SEVERA GJURIN z zasedbo
koncert

7.9. ob 20.30
1na1: GUŠTI & TOMI M.
glasbeni dialog

8.9. ob 20.30
TADEJ TOŠ V PROSTEM SLOGU
stand up komedija

9.9. ob 20.30
1na1: HAMO & TOKAC
glasbeni dialog

10.9. ob 20.30
TBF 
koncert skupine The Beat Fleet, HR

Za dogodke letnega odra SiTi Teater pod zvezdami lahko koristite Darilne vstopnice SiTi Teatra ali SiTi Trojček. Ob višji ceni redne vstopnice je ob koriščenju potrebno doplačilo. Več informacij o nakupu vstopnic in ostala vprašanja pa lahko naslovite na info@sititeater.si ali 070 940 940 (med 10h-14h).

Prizorišče je pokrito s streho, zato bo izvedba programa možna tudi ob manjših padavinah.
V primeru močnejših padavin, bomo nadomestne termine ali spremembo lokacije dogodka v dvorano objavili na dan dogodka na naši spletni strani in vseh socialnih omrežjih.

Na lokacijo letnega odra se seli tudi naša SiTi blagajna in SiTi šank. Oba bosta odprta eno uro pred pričetkom dogodkov. Pri SiTi blagajni je možen nakup vstopnic je z gotovino.

Se vidimo pod zvezdami!

VELIKI SPONZOR LETNEGA ODRA SITI POD ZVEZDAMI

GENERALNI SPONZOR SITI TEATRA BTC


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran