SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Ponedeljek, 19. december 2022

VESELI DECEMBER V SiTI TEATRU BTC

VESELI DECEMBER V SiTI TEATRU BTC VESELI DECEMBER V SiTI TEATRU BTC

Naše zveste obiskovalke in obiskovalce bosta na decembrskem programu razveselili kar dve novi komediji. Iz Slovenskega ljudskega gledališča Celje premierno prihaja v Ljubljano zelo dinamična predstava Poglej me!, ki je hkrati komedija in romantični triler, poln preobratov, nenadnih naključij in absurdnih nesporazumov. Mlada igralska zasedba, v kateri med drugimi blesti članica dua Luma, Lucija Harum, se humorno poigrava s sodobnimi odnosi, v katerih se marsikdo počuti nevidnega in odvečnega. Že pred uradno januarsko premiero vabljeni tudi k ogledu nove produkcije SiTi Teatra, Nikoli ni prepozno. Gre za monokomedijo o iskanju smisla in ravnovesja – med sanjami in stvarnostjo, videzom in vsebino, kariero, družino in intimo –, ki ugotavlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno. Lahko pa je, zlasti, če se v zrcalo pogledate z žlahtno komedijantko Mojco Fatur, do solz zabavno. Zabavne pa so tudi že uveljavljene komične uspešnice Fantovščina, Jamski človek, Slovenec in pol, Mali otroci, veliki problemi, Čudovita, Nune v akciji in celovečerni stand up Tadeja Toša v prostem slogu, ki so zagotovilo za sproščen večer v izbrani družbi.

Prednovoletni čas je tudi čas za dobro glasbo in v SiTi Teatru so letos poskrbeli za res pester decembrski koncertni program, ki bo zadovoljil različne glasbene okuse. Vrača se najbolj mladostni in energični tandem cikla 1na1, Bojan Cvjetićanin (Joker Out) & Gregor Strasbergar - Štras (MRFY). Z Big Bandom RTV Slovenija bo svojo šestdesetletnico in izid novega albuma Moje najljubše reči praznovala enkratna Mia Žnidarič, za vrhunski in razgiban program zdaj že tradicionalnega božičnega jazz koncerta pa bo poskrbel priljubljeni avstrijski dirigent Sigi Feigl. Božični koncert bo prav na božični dan priredila tudi naša najuspešnejša violinistka Anja Bukovec in skupaj s pianistko Ilonko Pucihar odigrala nepozabna dela W. A. Mozarta, Astorja Piazzolle, Manuela de Falle, Maurica Ravela in drugih. Tik pred novim letom nas bo zasedba Bossa de Novo zazibala še v brazilske ritme bossa nove.

Veselega decembra pa seveda ni brez Miklavža in Dedka Mraza, ki bosta najmlajše razveselila s čudovitima predstavama Gozd raja in Čuk na palici.

Poklonite sebi in svojim najbližjim odklop od vsakdanjih skrbi in vstopite v leto 2023 nasmejani! 

*Namig za darilo: DARILNA VSTOPNICA SiTi Teatra = 21eur


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran