SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Torek, 18. februar 2020

Otroška predstava PASJEDIVŠČINA in pustno rajanje

Vabljeni, da se na pustno soboto, 22.2., ob 11h, veselite z nami!

Otroška predstava PASJEDIVŠČINA in pustno rajanje Otroška predstava PASJEDIVŠČINA in pustno rajanje Otroška predstava PASJEDIVŠČINA in pustno rajanje

Na pustno soboto, 22.2., ob 11h, si lahko na našem odru ogledate novo otroško predstavo avtorice Lee Menard, PASJEDIVŠČINA - MOJA PASJA DOGODIVŠČINA. Šolarka Ela se med vrstniki počuti odrinjeno, pri urah klavirja se dolgočasi, pri baletu pa jo stroga učiteljica neprestano omejuje.  Ko se nekega dne sošolka posmehuje njeni doma narejeni šolski torbi, se Ela odloči, da si torbo preoblikuje. Torbo spremeni v psa, ki čudežno oživi. Ela z novim pasjim prijateljem končno zaživi. Prej kruti zunanji svet zanjo postane prijeten pasji svet, kjer je učitelj klavirja poskočni hrt, učiteljica baleta pa ljubka pudlica.  Ker domišlija ne pozna meja, Eli stvari uidejo izpod nadzora… Kako pa se zgodba konča, preverite v soboto.

Po predstavi pa vas bodo v preddverju čakali slastni pustni krofi! Pustne maske dobrodošle! 

Če pa še nimate izbranih pustnih kostumov, vabljeni v trgovino BABADU! V njihovi prodajani v Kristalni palači ali v spletni prodajalni si izberite odlične pustne kostume, s promocijsko kodo  SITITEATER pa vnovčite tudi 10% popust!

PASJEDIVŠČINA - MOJA PASJA DOGODIVŠČINA, 22.2., OB 11H - NAKUP VSTOPNIC

Za otroke od 3. leta
Dolžina: 45 minut


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran