SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Četrtek, 1. oktober 2020

Načrtujte novo sezono skupaj z nami!

Vabljeni k sodelovanju v anketi o sezoni 2020/21!

Načrtujte novo sezono skupaj z nami!

Spoštovani,

tako kot mnoga druga prizorišča po vsem svetu se je tudi SiTi Teater BTC včeraj zvečer obarval rdeče in se s tem pridružil akciji #LightItInRed, s katero ustvarjalci dogodkov opozarjamo na zares težko situacijo, v kateri smo se znašli, in vas pozivamo, da stojite skupaj z nami (#StandAsOne).

Po končanem poletnem programu SiTi Teatra pod zvezdami, v okviru katerega smo ob podpori družbe BTC uspeli izvesti 20 dogodkov, začenjamo s pripravami na novo sezono. Ta bo zagotovo zelo drugačna od vseh dosedanjih, saj nam trenutne razmere žal ne omogočajo izvedbe programa v poznanih okvirih. Kot privatno gledališče smo odvisni od obiska in zato zavezani k previdnosti in temeljitemu razmisleku pri načrtovanju programa.

Vabimo vas, da nam pri tem pomagate s sodelovanjem v spodnji anketi. Izpolnjevanje vam bo vzelo le nekaj minut, vaši odgovori pa bodo pomembno vplivali na program sezone 2020/21, ki se bo začela predvidoma v začetku novembra.

POVEZAVA DO ANKETE

 

Vsi, ki boste do 18.10.2020 izpolnili anketo, lahko sodelujete v nagradni igri za dve darilni vstopnici za prihajajočo sezono.

Za sodelovanje se vam vnaprej zahvaljujemo in upamo, da se čim prej srečamo.

Ekipa SiTi Teatra BTC


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran