SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Sreda, 29. januar 2020

Lado nazdravil z junaki noči

praznovali smo 100. ponovitev Predstave za vsako priložnost

Lado nazdravil z junaki noči <em>Foto: Urška Boljkovac</em>
Foto: Urška Boljkovac

"Dejmo nardit neki, da bo mal drugač," se je projekta 100. ponovitev uspešnice Predstava za vsako priložnost lotil Lado Bizovičar. In še preden se je iztekel veseli december obiskal nekaj tistih junakov noči, ki jim osem ur spanca, proste nedelje in prazniki niso samoumevni.  

"Predstava za vsako priložnost se zafrkava iz vseh živih in mrtvih praznikov, ki jih ljudje v dežurnih službah običajno zamudijo. Policisti, reševalci, osebje porodnišnic in urgenc, varnostniki, delavci na bencinskih servisih, osebje upokojenskih domov, gasilci, taksisti, prodajalci hitre hrane ... delajo tudi na dan republike, 1. november, novo leto, božični večer, 8. marec, valentinovo ... Pri njih ni opcije: 'Danes ne delamo, se vidimo po praznikih', zato smo jih povabili, da se tokrat skupaj narežimo, zapojemo ter nazdravimo." je po še uspešnem praznovanju povedal Lado.

In če sklepamo po skoraj dveh urah neprekinjenih salv smeha, je bilo povabilo na mestu, saj se je polna dvorana (že spet) nasmejala do solz. Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez torte (pravzaprav kar treh), balonov, Godbe Cerklje, penine in megaselfija s priložnostno slavljenko Ivanko. Konec koncev je Predstava za vsako priložnost nepozaben žur, ki ne slovi zamanj kot šov z največjo gostoto smehov na minuto v slovenskih teatrih.

Če ne verjamete - preverite. Čim prej!

Koledar dogodkov
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 21 20:00
Veveriček posebne sorte
Park Sonce Lucija
Avg 30 20:30
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran