SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Torek, 13. marec 2018

Ideja za darilo za prihajajoči materinski dan!

Mame in Še vedno mame

Ideja za darilo za prihajajoči materinski dan!  Ideja za darilo za prihajajoči materinski dan!  Ideja za darilo za prihajajoči materinski dan!  Ideja za darilo za prihajajoči materinski dan!

Dve komediji za vse matere in tiste, ki bodo to šele postale, in priložnost za vse moške, ki si želijo ali upajo slišati resnico o materinstvu! 

Počastite materinski dan z ogledom prvega in/ali drugega dela gledališke uspešnice o petih materah, ki znajo spremeniti marsikateri pogled na materinstvo. Sočutne in skrbne, sproščene in odkrite, divje in jezne nam brez dlake na jeziku, predvsem pa brez otrok, naslikajo različne poglede na vzgojo, kariero, moške in seks.

MAME (1. del): 25.3. ob 17.30
Avtorski projekt petih priznanih mam in igralk je komedija za vse slovenske matere, in tiste, ki bodo to šele postale in priložnost za vse moške, ki si želijo ali upajo biti enkrat na pravem t.i. "babjem žuru".

ŠE VEDNO MAME: 25.3. ob 20h
Po uspehu komedije Mame, ki je navdušia tudi občinstvo festivala Dnevi komedije 2015 in Ani Urbanc prinesa naziv Žlahtna komedijantka, je tukaj še bolj odkrita komedija in še več mam!

 

vstopnice@ Moje karte:

- spletna prodajalna SiTi Teatra BTC
- blagajna SiTi Teatra BTC (odprta eno uro pred dogodki na rednem sporedu)
- bencinske črpalke Petrol in OMV
- blagajna Cankarjevega doma
- Info točka BTC in Kompasova poslovalnica - oboje v Dvorani A v BTCju
- ...druga prodajna mesta Moje karte (več najdete tukaj)


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran