SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


SiTi za dobro musko: Maja Keuc

koncert

Zame je lepota življenja kot glava sončnic, ki se vedno obrača proti soncu, išče svetlobo, ki simbolizira upanje, ljubezen in vero v življenje.

Ta vitalna energija oživlja tudi Majo Keuc, eno najbolj cenjenih pevk, ki je zasedla sam vrh glasbene scene. Po izjemnem uspehu Slovenije na Evroviziji se je Maja odločila, da bo svojo naslednjo glasbeno zgodbo stkala prav v rodni Sloveniji. Sproščeno in ustvarjalno okolje domačega terena jo je spodbudilo, da se preizkusi v ustvarjanju glasbe v slovenščini. Po letih življenja v tujini je ponovno začutila klic domačih korenin.

Njen novi album, ki nosi naslov Sončnice, razkriva njeno igrivo lahkotnost, pozitivno energijo in globoko refleksijo, ki je plod njenih bogatih življenjskih izkušenj. Besedila in melodije se prepletajo kot ples med svetlobo in temo, lahkotnostjo in težo. Skladbe na albumu so himnične, vpliv tujine pa je v njenem glasbenem izrazu nedvomno prisoten, zato boste ob poslušanju morda začutili tudi malo elektronskega nordijskega duha. Prvi singel z naslovom Labirint bo izšel 23. aprila, sledila pa mu bodo mnoga presenečenja, preden se poda na poletno turnejo z novo, svežo zasedbo.

Na sporedu


Maj 21 Tor
20:30 SiTi Teater BTC Vstopnice so v prodaji!

Video


Foto


SiTi za dobro musko: Maja Keuc

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran