SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Foto: Marko Alpner
Foto: Marko Alpner
Foto: Doris Markač

Hauptman

koncert ob predstavitvi novega albuma

Žan Hauptman je čedalje bolj prepoznano ime na domači glasbeni sceni. Širši publiki se je predstavil na lanski Emi s pesmijo Sledim, ki je na Valu 202 postala največkrat predvajana skladba leta 2022. Nedavno se je na vrh lestvice najbolj poslušanih pesmi zavihtel tudi z uspešnico Bliže.

Po lanskih razprodanih koncertih v Cukrarni in na Ljubljanskem gradu prihaja Hauptman tudi na naš oder! Ne zamudite prav posebnega koncerta, kjer bo premierno predstavil svoj novi album! Prisluhnili bomo novim skladbam v slovenskem jeziku, pa tudi uspešnicam z  albuma Finished, not perfect (2021) v novi preobleki.

Hauptmanova glasba je mozaik vplivov jazza, soula, rnb-ja in popa. Kot jazzovsko izobraženi pevec in pianist ustvarja lastno glasbeno podobo, ki znotraj sproščenih groovov in z odmikom od tipičnega aranžerskega in harmonskega pristopa sodobnega popa, izstopa in odstopa od večine pop glasbenikov. 

Odlični spremljevalni zasedbi v sestavi Pavel Čebašek (bobni), Jaka Krušič (bas), Primož Hudoklin (kitara), Alja Senčar (back vokal) in Vanesa Tomažič (back vokal) se bodo na tokratnem koncertu pridružili tudi gostje.
 

Odzivi


Video


Foto


Hauptman <em>Foto: Marko Alpner</em>
Foto: Marko Alpner
Hauptman <em>Foto: Marko Alpner</em>
Foto: Marko Alpner
Hauptman <em>Foto: Doris Markač</em>
Foto: Doris Markač

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran