SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Sreda, 7. november 2018

Z Neisho v novo sezono SiTi za dobro musko

Pisani jesenski in čarobni praznični koncerti

Neisha
Neisha
Nuška Drašček: Re-belle <em>Foto: Žiga Culiberg</em>
Nuška Drašček: Re-belle Foto: Žiga Culiberg
Društvo mrtvih pesnikov
Društvo mrtvih pesnikov
Ana Bezjak Sings Monk
Ana Bezjak Sings Monk
Swing n Christmas
Swing'n'Christmas
Slon in Sadež
Slon in Sadež
Anja Bukovec z gosti <em>Foto: Jaka Vinšek</em>
Anja Bukovec z gosti Foto: Jaka Vinšek

V torek 13.11. lahko ponovno prisluhnete prelepim francoskim šansonom Edith Piaf v interpretaciji izjemne Nuške Drašček, ene najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem.

V četrtek 15.11. se prične sedma sezona cikla SiTi za dobro musko, ki bo letos obarvana z ekskluzivnimi akustičnimi koncerti. Prvi med njimi je koncert Neishe, ki obljublja večer odličnega muziciranja, petja in doživete izvedbe, ki vam bo zlezla pod kožo. Neishini koncerti so energični, zabavni, a obenem senzibilni in  z veliko mero samoizpovedi.

V sredo 21.11. bodo novomeški DMP premierno predstavili album Astronavti, ki raziskuje minljivost življenja na zemlji ter izgubljenost človeka v vesolju. Zaščitni znak skupine Društvo mrtvih pesnikov je krmarjenje med dinamičnimi ritmi, akustičnimi napevi in prepoznavnimi intimnimi skladbami.

V petek 23.11. bo na sporedu drugi koncert letošnjega cikla BigBand@SiTi, tokrat z odlično vokalistko Ano Bezjak, ki bo odpela izvirno, nepredvidljivo ter pogosto iskrivo in šaljivo glasbo velikana džeza Theloniusa Monka v aranžmajih in pod taktirko Lojzeta Krajnčana.  

V nedeljo 16.12. mu sledi tretji koncert BigBand@SiTi, in sicer s prazničnim repertoarjem Swing'n'Christmas vokalne skupine Vox Arsana, ki se ji je nedavno pridružila priljubljena pevka Nina Strnad. Orkestru bo dirigiral Lojze Krajnčan.

V sredo 26.12. se bo v okviru akustičnega cikla SiTi za dobro musko odvil drugi koncert, ki bo pravi pobožični čudež s priljubljenim rokenrol orkestrom Slona in Sadeža, ki garantirano spravlja pokonci vse prisotne in psihično odsotne s svojo simpatično glasno rok glasbo. 

V torek 1.1., ko se prebudite v čisto sveže leto, pa si oddahnite od najdaljše noči in obiščite ekskluzivni butični novoletni koncert v izvedbi vrhunske violinistke Anje Bukovec in gostov Mojco Zlobko Vajgl na harfi in Igorju Vićentiču na klavirju.

Vabljeni v prijeten ambient dvorane SiTi Teatra BTC z odlično akustiko, ki glasbene nastope neprecenljivih domačih izvajalcev pomaga narediti še bolj čarobne in nepozabne!


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran