SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Torek, 15. januar 2019

The Umbilical Brothers marca v SiTi Teatru BTC!

komedija, kakršne še niste videli!

The Umbilical Brothers marca v SiTi Teatru BTC!

The Umbilical Brothers sta s svojim izvirnim in visokonapetostnim slogom komedije v več kot 20 letih obkrožila svet. Na golem odru sta ustvarjala absurdne prizore s popolnoma unikatno igralsko tehniko. Obiskala sta 38 držav, komedijo sta pripeljala v Sidneysko opero, na turneji sta spremljala Robina Williamsa, nastopila pred koncertom Jamesa Browna na Woodstocku '99 in na oddaji The Late Show z obema gostiteljema, Davidom Lettermanom in Stephenom Colbertom. Med posebne, morda nenavadne nastope pa spada tudi tisti za angleško kraljico.

Tokrat se priznani avstralski duo ponovno vrača z novo predstavo, ki je potovanje v najbolj grozljive kraje, kamor se prej še nista podala, in ki je lahko friteza za možgane - to je potovanje v svet otroške zabavne industrije. Oglejte si ples vesele muhe, naučite se besede dneva, doživite čas za pravljico, prisluhnite pesmi o življenju in spoznajte nadležnega posebnega zvezdniškega gosta v predstavi, ki vsebuje nasilje, neprimeren jezik in vsebine, ki vključujejo droge in seks. In če bo čas, še poslikavo obraza. Predstava ni primerna za otroke.

To je komedija, kakršne še niste videli. Razen če ste ju že kdaj videli. In tudi če ste ju že videli, niste videli te predstave. Razen če ste jo že videli.

 

Vstopnice so v prodaji!
- predprodaja (do 15.2.2019): 29€ (popusti NE veljajo)
- redna cena: 39€ (popusti NE veljajo)

Prodajna mesta (Moje karte):
- bencinski servisi Petrol in OMV
- blagajna Cankarjevega doma
- Info točka BTC in Kompas (dvorana A v BTCju)
- druga prodajna mesta mreže Moje karte (tukaj)

- spletna prodajalna SiTi Teatra BTC (tukaj)
- blagajna SiTi Teatra BTC (odprta uro pred predstavami rednega programa)

 

Odzivi

"Neurauvnovešena in sprijena… - da, ta predstava sicer vsebuje pantomimo, vendar zelo neobičajno" Edinburgh Evening News

"Inteligentna in nespoštljiva v enaki meri" Australian Stage

"Samosvoja, mojstrska in izjemna komedija" theclothesline.com.au

"Hibrid med komedijo in fizičnim gledališčem z ravno pravšnjo mero obeh" Broadway Baby


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran