SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Četrtek, 28. januar 2021

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI NA DALJAVO

Preživite predvečer kulturnega praznika z najzabavnejšim profesorjem na daljavo!

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI NA DALJAVO PROFESOR KUZMAN MLAJŠI NA DALJAVO

Slovenski pedagogi se že več mesecev ubadajo z vprašanjem, kako predavati preko spleta. Med njimi je tudi naš Profesor Kuzman mlajši, ki si je zadal še dodatni izziv - pri podajanju 'snovi' nas bo skušal tudi razvedriti. Ne, uradnega testa še ni opravil, a bodite brez skrbi, edina nalezljiva bolezen, ki jo lahko prinese v vaš dom, je smeh. Pridružite se mu v osveženi učni uri, ki bo ponudila kratek vpogled v trenutni šolski vsakdan, predvsem pa veliko nostalgije in spominov, kako lepo je v resnici bilo takrat, ko so bila šolska vrata še na široko odprta.  

7.2.2021 ob 20h - NAKUP VSTOPNIC*

11.2.2021 ob 20h - NAKUP VSTOPNIC

 

Uroš Kuzman, dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in - na njegovo izrecno željo - tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta. S predstavo Profesor Kuzman mljaši nastopil že več kot 100-krat in vedno navdušil še tako raznoliko publiko.

*Za ogled predstave potrebujete internetno povezavo in aplikacijo Zoom.

*Po nakupu digitalne vstopnice boste vsa nadaljnja navodila našli na vaši vstopnici, povezavo do dostopa predstave pa vam bomo poslali na dan predstave. Za več informacij se lahko obrnete na info@sititeater.si.

*Število vstopnic je omejeno.

OBVESTILO KUPCEM

 

 


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran