SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Sreda, 6. januar 2021

OPTIMISTI - NAVODILO ZA UNOVČITEV KUPLJENIH VSTOPNIC PREKO SPLETNE TRGOVINE SITI TEATRA ALI MOJE KARTE

OPTIMISTI - NAVODILO ZA UNOVČITEV KUPLJENIH VSTOPNIC PREKO SPLETNE TRGOVINE SITI TEATRA ALI MOJE KARTE

Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za nakup vstopnice za ogled spletne komedije Optimisti.

Ob nakupu preko spletne trgovine SiTi Teatra ali Moje karte, ste prejeli PDF vstopnico z unikatno kodo. Če unikatne kode še niste unovčiti, vas prosimo, da to storite čim prej. Na dan predstave boste tako le ponovno obiskali spletno stran in si s klikom OGLED PREDSTAVE zagotovili hiter in enostaven dostop.

Z eno unikatno kodo lahko do predstave dostopate z ene naprave. Če želite, lahko kodo tudi podarite, registracijo pa torej s to kodo opravi tisti, ki ste mu vstopnico s kodo podarili. Prav tako to velja v primeru, da ste kupili več vstopnic in prejeli več kod. 

NAVODILO ZA UNOVČITEV KUPLJENIH VSTOPNIC PREKO SPLETNE TRGOVINE SITI TEATRA ALI MOJE KARTE


1. Obiščite spletno stran www.optimisti.si.
2. Izberite termin, za katerega ste preko spletne trgovine SiTi Teatra ali Moje karte kupili vstopnico in kliknite gumb UNOVČI.
3. V polje KODA VSTOPNICE vnesite kodo**, ki ste jo prejeli ob nakupu vstopnice in ponovno kliknite UNOVČI VSTOPNICO. Če je vnesena koda pravilna, bo znesek za plačilo 0,00 eur.
4. Kliknite gumb NA BLAGAJNO.
5. Vnesite svoje podatke in si ustvarite UPORABNIŠKI RAČUN.
6. Nad gumbom POTRDI označite, da se strinjate s pogoji.
7. Kliknite gumb POTRDI.

TO JE TO!

Povezava do ogleda predstave bo aktivna 30 minut pred začetkom izbrane predstave pod zavihkom OGLED PREDSTAVE. Do nje boste lahko dostopali, če boste vpisani v vaš uporabniški račun, s katerim ste unovčili vašo vstopnico. 

**KODO najdete naposredno na PDF vstopnici, ki ste jo prejeli ob potrditvi nakupu (kliknite gumb PREVZEMI VSTOPNICO). Vašo vstopnico in s tem kodo pa najdete tudi na svojem profilu v spletni prodajalni Moje karte ali SiTi Teater.

V primeru tehničnih težav ob unovčitvi lahko za pomoč od ponedeljka do petka med 14. in 16. uro, ter 1 uro pred predstavo pokličite na 040 530 244.

Uživajte v predstavi in optimistično 2021!

Vaši Optimisti in ekipa SiTi Teatra BTC


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran