SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Petek, 4. junij 2021

OBVESTILO ZA OBISKOVALCE PREDSTAV V DVORANI SITI TEATRA BTC

OBVESTILO ZA OBISKOVALCE PREDSTAV V DVORANI SITI TEATRA BTC

Predstave v dvorani SiTi Teatra BTC so izvedene z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse gledalce.

Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam. 

Vir in več informacij: O D L O K o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji

Opravite brezplačen hitri antigenski test v BTC Cityju!

Vsak dan od ponedeljka do sobote v dopoldanskem in večernem času lahko v BTC Cityju opravite hitre antigenske teste in PCR teste za diagnostiko COVID-19. Več informacij najdete na: https://www.btc-city.com/sl/ljubljana/zakladnica-idej/%C4%8Dlanek/opravite-brezpla%C4%8Den-hitri-antigenski-test-v-btc-cityju

Vstopnice lahko kupite preko spletne trgovine, na vseh prodajnih mestih Mojekarte.si in na Info točki BTC v Hali A. Blagajna SiTi Teatra trenutno ostaja zaprta. Za vse predstave je mogoče koristiti tudi še neizkoriščene darilne ali abonentske vstopnice - obvezne rezervacije na info@sititeater.si. 

Garberoba teatra je trenutno zaprta.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!


Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran