SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Sreda, 18. avgust 2021

Dragi obiskovalci, kličemo vas na pomoč

Brez vas ni nas! #pojdimonadogodke

Dragi obiskovalci, kličemo vas na pomoč

V vseh teh koronskih mesecih kljub vsem težavam in izgubam nismo obupali, saj se zavedamo, kako veliko vam v času, ki ga živimo, pomenijo koncerti, predstave, razstave... Kako pomembno in kako lepo je začutiti in doživeti živo glasbo, se nasmejati komediji, omogočiti svojemu malčku, da se odlepi od zaslona in skupaj z vrstniki uživa ob dogajanju na odru, ustvarjanju v delavnici...  

Vaš interes, vaši obiski, vaši aplavzi in nasmehi nam dajejo voljo in moč, da vztrajamo in ustvarjamo, rušimo in postavljamo, se prilagajamo čez noč sprejetim ukrepom in prav tako čez noč poiščemo rešitve za vse težave, ki jih takšen način delovanja odločevalcev povzroča. Vi nam dajete moč, da še vedno bijemo bolj za živo kulturo! Zato vas prosimo: ne pustite nas na cedilu, kot je to storila država.

Nikar ne obupajte nad kulturo in ukrepi. Vemo, da vedno nove omejitve in zadolžitve, ki nam jih nalagajo, vse prej kot motivirajo k obisku. Vemo, da vsako testiranje jemlje čas, da iskanje papirjev in potrdil para živce, da maske ubijajo nasmehe. A naše roke so zvezane. Država nam je (spet) obrnila hrbet – prosimo, ne obrnite nam ga še vi!

Pridite na naše prireditve, kupite vstopnico, zaploskajte svojim najljubšim glasbenim ali gledališkim izvajalcem, ki prav tako bijejo vsak svojo bitko. Bijmo jih skupaj. Ostanimo povezani.  Skupaj bomo zmogli – kultura bo (pre)živela in življenje bo lepše!

Organizatorji kulturnih dogodkov Slovenije

Za dogodke SiTi Teatra pod zvezdami lahko koristite BON21.

Koledar dogodkov
Maj 30 18:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Šmarje pri Jelšah - dvorec Jelšingrad
Maj 31 19:30
Mali otroci, veliki problemi
Gledališče De Kam
Jun 6 17:00
Notranji pir
Hotel Thermana Park Laško

Za zaključeno skupino

Jun 6 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Kulturni dom Šmartno ob Paki
Jun 21 21:00
Notranji pir
Poletno gledališče Studenec
Jun 24 21:00
Notranji pir
Grajsko dvorišče Murska Sobota
Jun 26 20:00
1na1: Gušti & Tomi M.
Hiša na travniku, Dob
Jul 13 20:30
1na1: Gušti & Tomi M.
Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica
Jul 24 21:00
Avg 30 21:00
Jamski človek
Grad Rajhenburg

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran