SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Ponedeljek, 27. november 2017

Decembrski dobri možje

otroške predstave z obiskom dobrih mož

Decembra skupaj z najmlajši nestrpno pričakujemo prihod dobrih mož. Prvega, Miklavža, bosta že to soboto (2.12. ob 11h) priklicala Lena in Lenart. Brat in sestra skozi žanrsko raznolike songe o tem, kako zapleteno je že na začetku lahko življenje!

Drugo decembrsko soboto, 9.12., ob 11h bomo ujeli Škratka na delu in se skupaj z njima naučili, da nagajivost, ki jo včasih naredimo drugemu, lahko tudi boli, zato moramo dobro vedeti, kako se tej stvari streže.

Dedek Mraz se ne bo pripeljal na saneh, ampak priskakljal z Žogico marogico (sobota, 16.12., ob 11h - RAZPRODANO!). Predstava o pogumni žogici, ki jo je odnesel zmaj, in vztrajnih dedku in babici, ki sta prepotovala pol sveta. Prava, zaresna Žogica Marogica, ne le tista iz kasete ali pripovedovanja mamic!

Za Božičkov prihod pa bo na hudomušen način poskrbel Rudi in praznične kremšnite (sobota, 23.12., ob 11h). Hudomušna praznična predstava bo poskrbela, da se bomo ob prigodah navihanega Rudolfa in iznajdljivega palčka Vseznalčka smejali tako na glas, da se bo slišalo do severnega pola!

Vstopnice@Moje karte:

- Petrol, OMV bencinski servisi
- Info točka BTC, Kompas poslovalnica (Dvorana A, vhod A3 in A1)
- blagajna Cankarjevega doma
- spletna prodajalna SiTi Teatra BTC
- blagajna SiTi Teatra BTC (odprta eno uro pred pričetkom predstav na rednem programu)

Na prodajnih mestih so na voljo tudi darilne in abonmajske vstopnice za otroške predstave. Ob nakupu na blagajni v SiTi Teatru BTC pa prejmete tudi praznično darilno embalažo!

Poleg rednih Sobotnih dopoldnevov za najmlajše je v petek, 15.12., ob 16.30 na programu tudi predstava z organiziranim obdarovanjem.  Glavko in Zbrk sta svojo novo zgodbo o Čarovniku Niku premierno predstavila 5.11., a tokratna izvedba bo decembru primerna. Poleg naloge navdušiti kralja Straška Groznega bosta morala za otroke pričarati še Dedka Mraza. Ali jima bo uspelo? Darila pripravite sami in jih na dan predstave dostavite v gledališče primerno označena. Vstopnice niso v redni prodaji, zato se za rezervacije obrnite na info@sititeater.si ali 070 940 940.

Med tednom dopoldne so na programu tudi predstave za vrtce in šole:
- torek, 12.12., ob 9.30h: Glasbena urica s tolkali in pesmijo
- petek, 15.12., ob 10h: Peter Klepec
- ponedeljek, 18.12., ob 10.30h: Afriško sonce

Če želite svojim otrokom z obiskom našega gledališča pričarati pravljični zaključek leta, se za organizacijo oglasite na 070 940 940 ali info@sititeater.si.

Foto


Decembrski dobri možje
Lena in Lenart
Lena in Lenart
Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik
Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik
Afriško sonce
Afriško sonce
Peter Klepec
Peter Klepec
Rudi in praznične kremšnite
Rudi in praznične kremšnite
Škratka na delu
Škratka na delu
Žogica marogica
Žogica marogica
Glasbena urica s tolkali in pesmijo
Glasbena urica s tolkali in pesmijo
Decembrski dobri možje
Decembrski dobri možje

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran