SiTi Teater BTC

Skok na vsebino


Petek, 10. november 2017

Premiera Čarovnika Nika in otroški program do konca leta

začaran preostanek leta

Glavko in Zbrk, navihana debeluščka, ki sta v SiTi Teatru BTC navduševala že z Zgodbo o ne tako strašnem zmaju in Lunožerjem, sta se vrnila z novo pripovedjo! S premiero Čarovnika Nika sta navdušila najmlajše gledalce in njihove spremljevalce ter jih pogostila tudi s slastnimi hot-dogi in sendviči, ki jih je pripravil Sašo Weilgoni - Mš.

Čarovnik Nik bo na rednem programu navduševal že v soboto, 18.11., potem pa spet 3.3.2018. Poleg rednih predstav je v petek, 15.12., ob 16.30 na programu tudi predstava Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik z Dedkom Mrazom in organiziranim obdarovanjem za skupine - več informacij in rezervacije na info@sititeater.si ali 070 940 940.

Čarovniku Niku je torej z največjim nastopom v svojem življenju več kot uspešno uspelo pripraviti prostor za težko pričakovani prihod decembrskih mož. Do prihoda prvega se v SiTi Teatru BTC veselimo še gostjoče predstave iz Lutkovnega gledlaišča Maribor. Coprnica Dragica s svojimi zeliščarskimi sposobnostmi pride na obisk že jutri (sobota, 11.11., ob 11h). Zadnje novembrsko sobotno dopoldne pa je namenjeno Veveričku posebne sorte. V predstavi ene najbolj priljubljenih avtoric za otroke, Svetlane Makarovič,  bodo otroci spoznali kako zanimivo je biti drugačen.

V zadnjem mesecu leta bodo najmlajši ob sobotah ob 11h na zabaven način zaključevali leto. Naokrog prideta Škratka na delu (9.12.). Miklavža bosta s koncertom priklicala Lena in Lenart (2.12.), Dedek Mraz se ne bo pripeljal na saneh, ampak priskakljal z Žogico marogico (16.12.), za Božičkov prihod pa bo na hudomušen način poskrbel Rudi in praznične kremšnite (23.12.)

Na voljo imamo še nekaj terminov s predstavo in dobrim možem za zaključene skupine, za ogled pa so na voljo tudi mesta pri dveh predstavah za šole in vrtce: 12.12. ob 9.30 imamo na programu Glasbeno urico s tolkali in pesmijo, 15.12. ob 10h pa Petra Klepca.

Če želite svojim otrokom z obiskom našega gledališča pričarati pravljični zaključek leta, se za organizacijo oglasite na 070 940 940 ali info@sititeater.si.



Nakup vstopnic za predstave rednega programa (sobote ob 11h) lahko opravite na prodajnih mestih mreže Moje karte:

- Petrol, OMV bencinski servisi
- Info točka BTC, Kompas poslovalnica (Dvorana A, vhod A3 in A1)
- blagajna Cankarjevega doma
- spletna prodajalna SiTi Teatra BTC - povezava tukaj
- blagajna SiTi Teatra BTC (odprta eno uro pred pričetkom predstav na rednem programu)

Na prodajnih mestih so na voljo tudi darilne in abonmajske vstopnice za otroške predstave. Ob nakupu na blagajni v SiTi Teatru BTC pa prejmete tudi praznično darilno embalažo!

Foto


Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik
Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik
Coprnica Dragica
Coprnica Dragica
Peter Klepec
Peter Klepec
Lena in Lenart
Lena in Lenart
Rudi in praznične kremšnite
Rudi in praznične kremšnite
Škratka na delu
Škratka na delu
Žogica marogica
Žogica marogica
Veveriček posebne sorte
Veveriček posebne sorte

Iskalnik
SiTi Teater BTC - Uvodna stran